Followers

life mrfeckry

04/10/2010

Today workout - chest and bicep


Hari latihan agak berat. Sebab gua tak diet. Unit gua buat open house, gua tak boleh tahan tengok lemang memanggil2 gua. Lalu gua terus menyentap lemang tiga ketul dan beberapa ciput pulut kuning sambil di cicah dengan rendang ayam.

Disebabkan gua makan banyak, pada gua banyak la, so gua decide nak pergi gym tengah hari dan petang.

Tengah hari gua train chest, petang gua train bicep.

Sebelum training gua telan 2 biji lipo 6x. So maknanya gua telan 4 biji hari ni. Ok la, sebab energy ade. Cuma masa tengah hari tu, gua rasa macam kurang power sikit. Tapi still boleh fokus lagi trainning gua.

Senarai chest workout hari ni:
  • Sit up superset
  • chin up
  • bar dip
  • bench press
  • inline bench press
  • Incline dumbell press
  • decline bench press
  • pull over
  • Sit machine fly
  • Sit up super set
Senarai bicep workout pula:
  • Sit up super set
  • Jogging 20 minit
  • Chin up
  • Machine culr
  • Machine curl superset , lower, medium and high
  • Barbell Curl
  • Dumbell Curl
  • Barbell preacher curl
  • Alternate Dumbell Curl
  • Concertration Curl
  • Superset Sit up
Sebelah petang gua plus dengan jog selama 20 minit. Saja buat cardio sikit. Ya la, seminggu berapa kali je dapat jog. Anyway, trainning hari ni gua puas. Sebab gua rasa, apa yang lantak pagi tadi segalanya hilang.

Venue, gym rakyat KBS.

1 comment:

Ayie Sky said...

Salam, boleh email tak workout chart tue.sebab nk jadi sebagai guide time untuk gym nanti.
ayiesky86@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat