Followers

life mrfeckry

30/06/2010

Luka berdarah England

Berita England tewas pasti dah jelak orang dengar. Tapi ada sesuatu yang menarik. England kali blah dari Piala Dunia dengan meruah yang gila-gila punya teruk. Dah comfirm kesannya terpalit kat EPL yang kita selalu tengok.

Kan EPL tu liga yang paling di minati di Malaysia. Survey ni gua sendiri yang buat dulu. Asal malam minggu je, mapley seluruh Malaysia mesti penuh sebab nak layan EPL.

So apa akan jadi dengan EPL. Gua beranggapan, EPL pasti tak tergugat. Cuma yang tergugat adalah pemain-pemain England.

Di sebabkan performance dorang yang memang mengecewakan, dah tentu akan mengakibatkan reputasi mereka di kelab tercalar. Comfrim berdarah punyalah. Lu orang ingat value Garreth Barry akan naik ke?

Comfirm jatuh.

Lampard, silap-silap chelsea akan jual. Rooney, ferguson mesti tengah scout player lain untuk dijadikan pelapis dia.

Itu la besarnya harga piala dunia. Sebesar harga diri mereka. Tengok si Capello sekarang, sedang sebuk di hina oleh rakyat England.

1 comment:

aNiSa hANg tUaH said...

england dah tak kuat mcm dulu :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat