Followers

life mrfeckry

28/06/2010

Argentina penuhi citarasa


Pasukan argentina terus mara dan mara. Kekuatan pasukan maradona ni macam tak ada lagi kelemahan. Pantang main bola, mestia dorang menang.

Argentina menang 3-1 semalam dengan Mexico. Gua semakin tak nak tengok Argentina masuk final. Kalau boleh nak tengok dia jumpa dengan Barzil. Kalau jadi, memang memorable final la World Cup kali ni.

Carlos Tevez, semalam memang dia punya game la. Sampai dua gol mamat ni sumbat. Gua dah kata, Mexico kena jaga tevez. Kalau di kenang balik, ruginya Man United lepaskan Tevez dulu. Dia memang pasangan mantap dengan Rooney.

Maradona, memang dia adalah orang paling hangat. Sebab sebelum ni, semua orang kutuk dia tak boleh jadi manager. Macam-macam orang kata. Tapi gua yakin Maradona adalah orang yang paling berjaya di World Cup kali ni.

Gua respect! Memang layak di gelar lagenda!


Awek argentina memang suka macam ni ek. Dia ni berbaju ke tidak hah? Gua harap Maradona kalau menang World Cup buat macam awek ni dah la.

Tak payah obvious sangat. Malu anak bini nanti.

1 comment:

aNiSa hANg tUaH said...

argentina mmg hebat!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat