Followers

life mrfeckry

08/12/2010

Today workout-Back


Latihan di tengah hari. Agak lama juga gua tak turun gym tengah hari. Last gua rase hari khamis lepas. Semalam dah cuti sehari. Rasanya berbaloi gua train tengah hari ni.

Walaupun rasa macam nak demam, tapi gua pergi juga. Semangat dan minat. Tu je sebab dia. Kalau tak semangat dan tak ada minat, memang tak sampai gua dekat gym tu. Latihan gua hari ni tertumpu pada bahagian back workout. Latihan back masih gua gunakan superset. Tapi gua ambil lebih sikit weightnya. Jadi strenght dapat, cut pun dapat.

Ni senarai trainning tadi:
  • sit up superset
  • Chin up + Bar dip as warm up
  • Wide-Grip Pull down 3style super set
  • One arm dumbell row
  • Dumbell bent over row
  • Bent Over laterall raise
  • Machine laterall raise
  • barbell bent over row
  • dead lift
Deadlift tadi gua cuba angkat seberat 150kg, lepas. Tapi bila gua saja tambah jadi 180kg, gua tak larat. Cuma sekali angkatan saja. Pinggang gua masih sakit lagi. May be teknik gua tadi tak berapa betul. Tu yang effect dekat pinggang. Lagipun hari gua tak berapa sihat lagi. Selsema gua pun kuat lagi.

Next time gua try lagi. Venue hari ni, gym rakyat KBS.

2 comments:

CGG said...

kang lari lak pinggang tu..
hati2 weeehh

Mr feckry said...

ni tengah jage pinggang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat