Followers

life mrfeckry

28/04/2011

Today workout- Chest


Jarang gua gagal habiskan wa punya trainning.

Jarang wa mengalah dengan perkataan penat.

Tapi hari ni, wa hanya terpaksa akur dengan kudrat yang ada. Hari khamis, bukan waktu yang terbaik untuk train chest. Masuk hari ni, wa dah train hari ke 4 dalam minggu ni. Huh patut la penat rasanya. Lepas tu pula, kan sekarang ni tiap-tiap petang wa ada train bola dengan bebudak opis. Tu yang membuatkan wa tak cukup rest.

Memang jarang wa balik awal dari gym. Semua terkejut tengok wa.

Haruskah wa rest lagi? Minggu lepas wa rasa wa dah cukup rest. Kenapa energy wa tak macam sebelum kawen hari tu. Hahaha, mengarut, dah hari ni lotih nak buek macam mano...

Tak apa, esok qada' balik kot.

2 comments:

cik ubi said...

oo..belum kawen ganas la ye..hehe

alinac lover said...

adeh~ penat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat