Followers

life mrfeckry

24/01/2011

Gym dekat rumah sepang

Azhar, bodybuilder yang pertama gua jumpa dan bagi gua inspirasi untuk serius dalam gym.

Malam ni gua usha gym kat kota Warisan.

Alang-alang usha, gua join main sekali. Tapi walk-in je. Pasal gua malas nak jadi ahli. Cukup je la sekadar ahli haram kat gym KBS tu. Barang kat gym tu ok. Gua rasa cukup untuk bina badan. Protein pun banyak dorang jual. Tapi kalau bukan members harga ada mark-up sikit la.

Ruang dia pun ok. Lot rumah kedah. Pada gua gym tu cukup barangnya. Cuma ruang je sempit sikit kalau ramai orang. Gua lupa nama gym tu, sebab kat luar dorang tulis nama gym tu botak gym. Tapi dalam dorang punya logo jaws gym pula.

Lepas ni kalau gua tak sempat nak main kat KBS, gua boleh layan besi kat kota warisan pula. Tadi sempat gua main shoulder plus dengan tricep.

Venue, gym kota warisan.

6 comments:

Anonymous said...

nk alamat gym at kota warisan

♥♥Cikngah♥♥ said...

kota warisan area mn eh?yg kat kedai2 mkn tu ke?for women je ada x?

yed said...

kt mana eh gym ni? baru pindah ke kota warisan...tgh cari gym... paling dekat yg tau kt pusat komuniti cyberjaya... kalau ada bole bgtau... tengs... syahid; syahid.pm@gmail.com

Anonymous said...

buy xanax xanax 0.5 side effects - nucynta xanax drug interactions

Alifhaikal77 said...

Gym tu kat atas 7eleven

Alifhaikal77 said...

Gym tu kat atas 7eleven

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat