Followers

life mrfeckry

30/05/2010

Messi warning awal-awal


Hari kalau lu orang tengok kat paper Metro, nampak muka messi tengah dok terpleot kat padang.

Gua pun tak faham kenapa mamat ni dok macam tu.

Tapi tajuk bagai nak gempak. 'Piala Dunia Saya'. Gempak tak? macam sah-sah je piala dunia tu dia punya. Nasib gua sokong argentina. Seolah-olah confident level bebudak team argentina dah tinggi dan meluap-luap.

Pencabar terdekat dorang, spain brazil dan England. Itu kata messi. Gua cuma takut, awal-awal cerita bagai nak gila.

Tapi nanti masa World Cup, grouping pun tak lepas. Ingat tak apa jadi kat France masa 2002. Grouping pun tak lepas. Nak kate team masa tu tak kuat, gua rasa semua player dorang memang power.

Masih tunggu dan lihat apa perkembang lepas ni.

2 comments:

embun d tengah malam said...

aku argentina juga

Mr feckry said...

england vs argentina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat