Followers

life mrfeckry

01/07/2010

Lagi senapang patah

Bastian Schweinsteiger

Satu lagi peluru berpandu yang ada cop hitler. Bastian Schweinsteiger ni adalah salah seorang pemain handalan Jerman. Mamat ni mempenyai kemahiran rembatan jauh yang sangat berkuasa tinggi.

Ianya terbukti apa bila beliau telah mempunyai rekod di dalam perlawanan bersama kelab yang di wakilinya iaitu Beyern Munich. Namun begitu, ketika mewakili Jerman pada piala dunia kali ni dia gagal membuat rembatan jauh yang berkuasa tingginya. Ini kerana taktikal jerman kali ini adalah sangat berbeza dengan taktikal yang biasa Bastian Schweinsteiger main ketika di Bayern.

Ketika Bastian Schweinsteiger sedang bertungkus lumus bermain di padang, ada seorang awek yang sedang memerhatikannya dengan penuh romantik. Malah telah di siapkan sekali dua cawan air setan untuk Bastian Schweinsteiger minum.

Peliknya bila masa Bastian Schweinsteiger tu nak minum. Kan dia tengah sibuk main bola.

Gua masih menyiasat nama awek ni. Kemungkinan besar bukan aloyah atau jenab. Namun sebenarnya awek ini adalah semangat untuk Bastian Schweinsteiger beraksi cemerlang. Gua dah call maradona, kasi block ini awek masa lawan jerman.

Comfirm jentera bahagian tengah Jerman kantoi.


Lu orang tanya siapa awek ni? Takkan maid Bastian Schweinsteiger kat rumah kot. Agak-agak la. Kalau maid macam ni, bini dia pula macam mana.

Gua tengok muka Bastian Schweinsteiger macam bill clinton la. Kan? kan?

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat