Followers

life mrfeckry

02/07/2010

Lineup untuk lawan Jerman esok

Petang tadi gua di jemput untuk memantau sesi latihan kem Argentina. Memandang gua memang support and fan team tu, gua di beri layanan istimewa seperti makan ketupat sotong dan minum air tebu.

Peh memang sedap.

Dengan penuh serius, gua memerhatikan sesi latihan tu. Gua tengok maradona memang seorang sangat komited. Dia tak garang. Lebih kepada sifat terbuka. Boleh di katakan setiap perancangan dan strategi yang di atur, sentiasa di setujui oleh pemain.

Pada gua Argentina dah memang siap sedia. Dorang tgak payah train pun dah boleh menang. Dorang train pun sebab memang dah diorang suka main bola. Kalau petang tak main, memang stone je bebudak player ni.

Disebabkan Jerman memang bukan tandingan team Argentina, lineup untuk game esok telah di tukar 100%.

Tevez, Messi, De maria dan semua star tak akan di turunkan. Mereka akan lepak dengan gua sambil makan kacang dan minum teh o beng pastu main carom kat kedai Teh O beng 70 sen. Kedai tu pun ada buka game lawan Jeman. Maradona pun main carum sekali.

Gua rasa line up kali ni memadai untuk berhadapan dengan team Jerman. Lain la Brazil.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat