Followers

life mrfeckry

04/07/2010

Lauk masak DONA

Bengang tgahap cipan.

Kekalahan teruk Argentina kat tangan Jerman memang gua tak sangka. Jangan kata gua, mak kiah, kiah pekasam, halimah jongang, dan fatimah juling semuanya tak percaya. Sampai 4-0 kena dengan Jerman.

Gua dah kata blog ni akan stoy pasal England dan argentina. Sebab gua fan dia. Ni dua-dua kalah dengan Jerman.

England kalah 4-1, Argentina kalah 4-0. Siapa lagi teruk, England ke Argentina?

Dua-dua sama, jerman banyak score masa sepruh masa kedua. Dorang macam bernafsu dangan rakus membolosi gawang Argentina. Sampaikan Heguin terpaksa turun bawah tinggalkan Tevez sorang-sorang kat atas.

Nah sekarang sape yang boleh berlari bogel? Maradona ke rakyat Jerman? Mara dona nak sangat bogel berlari di Bounes Aries. Paling gua kelakar, lu orang perasan tak coat yang selalu dia pakai masa game?

Dia tak pernah basuh beb!. Gua ingat argentina suwei la pasal bau busuk coat tu.

Memang sebelum ni gua rasa macam nak angkat Maradona jadi idola, tapi kalau dah kena sampau 4-0 ni jangan kata gua nak angkat, rasa macam nak pijak je maradona tu.

Pergila dia Maradona bogel sorang2.

Dun cry for Me argentina!

3 comments:

Anonymous said...

http://cardiffmiller.com/pubs/buyvalium/#50463 pills like valium - how to buy valium online legally

Anonymous said...

Hello there, І disсοvered your wеbsitе by the use of Google while searchіng foг a sіmilar topіс, уour sitе cаme up, it apρеars gгeat.

I have boоkmaгκed it in mу google bookmarks.

Hello there, just beсame aware of your
blоg via Gοogle, and found that it's really informative. I'm
gonna watch οut for brussels. I will be grateful in the еvеnt you proceed thiѕ in future.
Маny other people will probably be benefіtеd out of your wrіting.
Cheers!

Chеck out mу page: Life insurance quotes

Anonymous said...

I am rеally inѕpired togethеr with уour wrіtіng abіlіties as
neatlу aѕ with the struсture on yоur wеblog.
Ιs thiѕ a pаiԁ thеmе or did you modіfу it yοuг self?
Αnyway ѕtay uρ the nісe high quality writing, it is uncommon to peeг a nicе weblοg like this one these ԁaуѕ.

.

Alѕo vіѕit my homepage .
.. Raspberry Ketone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat