Followers

life mrfeckry

30/09/2011

Ini sekarang wa punya sumplement

Masa bulan puasa hari tu ka wa main gym bagi nak rak. Wa main gym mase tengah hari ok. Orang semua ingat wa tak puasa.

Weight yang gua angkat lebih berat dari orang yang x puasa. Dorang tengok pelik je.

Actually wa masih amalkan makan sumplement. Tapi wa dah tuka jenis sumplement wa. Dulu makan lipo-6 untuk hasikan stamina tinggi dan bagi lean wa punya body. Tapi sekarang lain. Wa amalkan makan madu. Ha jangan ada yang gelak pula. Ingat ni untuk tenaga bati je ke? Sape yang ajau?

Setiap kali sahur wa akan makan madu sesudu kecik. Tak kire ape jenis madu, janji die adalah madu. Sumpah wa main pastu, kalah dari orang makan careatine, protein dan sumplement lain. Ini lagi jimat dan murah. Kalau wa nak amek terlebih pun tak apa. Tak gemukkan badan dan tak mengundang penyakit.

Lu orang tak percaaya? Cuba dulu.

Ini adalah sunnah nabi. Andai ia tak bagi maanfaat, takkan ada tertulis dalam al-quran surah an-Nahl ayat 69. Madu adalah sebaik-baik penawar untuk manusia. Kalau lu sakit ke, tak kira ape jenis sakit, lu telan la madu, comfirm sembuh.

Wa ulang, comfirm tau..Kali ni wa akan cuba peraktikan sumplement yang traditional untuk wa main gym. Banyak dah wa jumpa. Kalau ade rezeki wa info lu orang.

Ops satu lagi, orang kata kalau makan creatine dan segala sumplement yang untuk cutting tu, boleh akibatkan mandul , sakit buah pinggang dan macam-macam lagi.

Ha, nak kasi basuh itu sakit dan sambil menambah dan maintain stamina, guna la madu. Comfirm ok.

Ni antara madu yang wa dah try..

ni baru je habis semalam wa makan
Ni 1st madu wa makan.
Sekarang ni wa dah buka madu lain. Madu asli . Tak ada campuran. Wa nak try khasiat die. Wa akan cuba main heavy weigth dengan guna sumplement ni. Tengak apa effect die. Target wa, nak try angkat deadlift 300kg dengan 10 reps.

Deadlift 300kg...berat tu...

11 comments:

CGG said...

nak try la nanti..

KizZ said...

wah cne nak angkat yang seberat gambar last tu??huih!

LAici KAng Ais said...

mmg bgs madu tuh.terbaeeeekkkkk

EJA said...

madu mgg ubat yg paling bagus.. jemput ziarah dan follow blog saya ye..

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/12/saat-aku-jatuh-cinta-dan-dialah-cinta.html

Nurul ain said...

if nk tmbh berat?? mcm mna heh?? :p

Jobless Girl said...

Nampak senang saja dia lift out benda it.

acheeqa farhana said...

makann tmbahan mmg bagus kan..

nak try la madu tu :)

fyna said...

madu tu fyna letak dekat muka hehe

c'axoera ヅ said...

just nak kasitau follower yang ke-60 tu saya hehehehe :p

man said...

boleh lah nak rasa..berapa 1 bro..heheh

Mahamahu said...

ohh bagus lah supplement ni heheheh murah and mudah lah best..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat