Followers

life mrfeckry

13/06/2011

Hilang semangat main gym?

Oh come on la.

Camne boleh tetiba tak ada semangat nak main gym ni. Agaknya gua dah tak buat target, tu yang terus tak ada semangat tu.

Tapi tadi, member opis wa ajak pi gym. Die cakap die nak main secara serius. Tetiba, gua rasa cam bersemangat nak pi gym. Masa kat gym tadi, stamina ok je. Walaupun hari ni wa main dari jendul sampai ke kaki. Tak pula tercungap-cungap.

Rasanya streght masih ade ni. Sayang kalau gua stop. Lagipun tu bersenam tu sunnahkan.

Ok ni set trainning gua tadi.
  • sit up superset
  • chin up + bar dip
  • behind neck shoulder press
  • military seated shoulder press
  • dumbell fly +front raise
  • bench press
  • dumbell bench press
  • dumbell curl
  • tricep push down
  • leg press
  • leg extension
  • hanging knee up
  • hanging leg raise
Semua exercise ni wa buat 4 set je. Nak warm up balik muscle. Dah seminggu tak main gym kan.
Venue gym rakyat KBS.

9 comments:

Melati said...

semalam i gi gym, i lari atas yang tempat lari tu dengan angkat dumbell jea, heheeeee

nak kurusss

Elie Lily said...

lepas sekolah dulu, elie da lama tak berlari! skrg ni bdn da naik sikit! wawawa! T_T

Hans said...

skrg dah rajin balik kan bro
ari tu tgok status fb bro
:-)

eiyzniey said...

hohoohoooooo..gym

eiyzniey said...

hohoohoooooo..gym

~kuyam~ said...

woahhh,rajin betul ber-gym...bgus2...dak laki mang ske gym kan?tp stgh2 je yg konsisten...

fahmie firas said...

teringin jugak nak g gym.
gym-ing kat umah je.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

aleen aiden said...

ade sorang kawan yg tengah gile g gym skang nih.hu3

Hizami Rahim said...

haha. kalau dah tinggal kejap, rasa macam malas je nak pergi. adeh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

strongest men! are U dare?

click bebanyak cepat